Nieuws

Winterdienstregeling Schiphol zondag van start: vier nieuwe bestemmingen

Deel dit artikel

Aankomende zondag 31 oktober gaat de winterdienstregeling op Schiphol van start. Dit betekent nieuwe bestemmingen in het netwerk van Schiphol, nieuwe routes voor luchtvaartmaatschappijen en nieuwe luchtvaartmaatschappijen op Schiphol.

Met de toevoeging van vier nieuwe bestemmingen, elf nieuwe routes en twee nieuwe luchtvaartmaatschappijen bieden 71 verschillende luchtvaartmaatschappijen deze winter vanaf Schiphol een directe verbinding met 256 passagiersbestemmingen wereldwijd.

Nieuwe bestemmingen
De vier nieuwe bestemmingen voor Amsterdam deze winter zijn Bridgetown (KLM), Port of Spain (KLM), Cluj-Napoca (Blue Air) en Skelleftea (Transavia). Daarnaast zijn er elf nieuwe routes. Dit zijn bestemmingen die al deel uitmaken van het netwerk van Schiphol, maar voor de luchtvaartmaatschappij deze winter wel een nieuwe route in hun netwerk is. KLM start met vluchten op Cancun en Mombasa. Marrakesh, Sharmh el Sheikh en Innsbruck zijn nieuwe bestemmingen voor easyJet, Vueling start met vluchten naar Gran Canaria, Lanzarote, Tenerife en Praag, American Airlines gaat op Dallas Fort Worth vliegen en Jet2.com heeft Birmingham als nieuwe bestemming deze winter. Daarnaast zijn PLAY (Reykjavik) en Kuwait Airways (Kuwait City) nieuwe luchtvaartmaatschappijen deze winter.

Author


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Achterstand boekingen wordt kleiner

Volgende bericht

MSC Seaview vaart komende winter vanuit St. Maarten en Barbados

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.