Nieuws

‘Young professionals’ in de startblokken

Judith Eyck van Vakanties.nl, een online reisagent, is degene die dit jaar als eerste ‘young professional’ aanschuift bij het ANVR-bestuur. Na met verschillende ‘high potentials’ te hebben gesproken, bijt Judith het spits af om op 16 mei bij de eerstvolgende bestuursvergadering mee te denken over de uitdagingen waarvoor de branche staat.

Maar de oproep van de ANVR heeft inmiddels meer in petto. De reissector koestert jong talent, dus de overige ruim 35 (!) young professionals die zich hebben gemeld, laat de ANVR niet lopen. Zo komt er een platform van jonge ondernemers en (aanstaande) managers onder 40 met nieuwe ideeën en een frisse blik: ‘Young ANVR’, powered by Travel Tomorrow.

Frank Oostdam, voorzitter: “Dit enthousiasme wilden we niet onbenut laten. Fantastisch te zien hoe betrokken mensen zijn bij hun brancheorganisatie. Naast het meedenken met het ANVR-bestuur, wordt ook ‘Young ANVR’ opgericht. Een groep mensen die buiten kaders durft te denken en ons scherp houdt in een sector die altijd in ontwikkeling is. Dus als er nog meer mensen zijn met een kritische of creatieve visie, sluit je aan. Je bent nog steeds van harte welkom!”

Op 27 mei van 16.00 – 19.00 uur zal op een nader te bepalen centrale locatie de eerste bijeenkomst zijn met de 35, en misschien dan al meer, ‘Young ANVR’-ers. Wil je ook meedenken, je mening geven en je visie delen? Mail (fradstake@anvr.nl), bel (06-30079877) of app Frank Radstake (secretaris bestuur).

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Teldar Travel opent eigen kantoor in Nederland

Volgende bericht

Eerste vlucht LEVEL vanaf Amsterdam Airport Schiphol

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."