Nieuws

Zoover wint Thuiswinkel Award

Zoover heeft de Thuiswinkelaward voor beste vergelijkingssite 2011 gewonnen. Tijdens een feestelijk gala in Huis ter Duin ontvingen Bruno van de Laar en Marthijn Tabak van Zoover de bijbehorende trofee. Zoover versloeg in de eindronde Kiekeurig.nl en Vergelijk.nl. Volgens algemeen directeur, Stephan Bosman van Zoover is deze prijs een welkome aanvulling in de prijzenkast van Zoover: “Het winnen van deze award geeft aan dat het grote publiek onze vakantiebeoordelingen waardeert, dat er zoveel Nederlanders hebben gestemd op Zoover is een enorme eer. Dagelijks werken we met meer dan 60 mensen aan onze sites om deze nog beter en consumentvriendelijk te maken, blijkbaar is dit duidelijk zichtbaar voor de consument”, besluit Bosman. De presentatie van de avond was in handen van Peter Heerschop en Vigo Waas. Andere winnaars van de Thuiswinkelawards waren onder anderen Bol.com, Wehkamp.nl en Transavia.com. Met meer dan 900 gasten was dit het grootste Thuiswinkelgala ooit. Voor Zoover is dit de tweede keer dat de Thuiswinkelawards wordt gewonnen. In 2008 ontving Zoover de Innovatieaward. Daarnaast won Zoover de afgelopen drie jaar de Website van het Jaar Award voor beste reissite.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

ArkeFly wint Schiphol Aviation Award

Volgende bericht

Niki van Wijk weg bij transavia.com

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.