Nieuws

1500 inschrijvingen voor de Airport Night Run

Deel dit artikel

Op zaterdag 16 september is Groningen Airport Eelde het toneel van de eerste Mobility Service Airport Night Run. Het bijzondere hardloopevenement voert lopers in het donker over de luchthaven en het omliggende terrein. Meer dan 1500 lopers hebben zich ingeschreven en de verwachting is dat dit aantal de komende tijd flink zal groeien. De organisatie raadt dan ook iedereen die verzekerd wil zijn van een startbewijs aan om bijtijds in te schrijven.

Het parcours op Groningen Airport Eelde is 10 km lang waarbij het op de dag zelf mogelijk is een kortere afstand te kiezen van 7,5 km of 5 km. Deelnemers ontvangen bij inschrijving een unieke headlight. Daarnaast worden ook speciale arrangementen voor bedrijven aangeboden. Na afloop is een heuse afterparty.

Aan dit evenement is ook een belangrijk goed doel gekoppeld, namelijk: Amref Flying Doctors (www.amref.nl). Dit is de belangrijkste gezondheidsorganisatie in Afrika die werken aan een betere gezondheid voor kwetsbare mensen. Deelnemers kunnen bij hun inschrijving een donatie doen.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Zakenreiziger verliest belangstelling voor de Antillen

Volgende bericht

Tweede TUI... The Challenge naar Gran Canaria

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.