KLM serveert vanaf 1 december 2013 in de World Business Class maaltijden van Sergio Herman. Het is de tweede samenwerking tussen KLM en de Zeeuwse topkok die eigenaar is van restaurants Oud Sluis in Sluis, Pure C in Cadzand en The Jane in Antwerpen. KLM biedt al jaren maaltijden aan in de World Business Class die zijn ontwikkeld door diverse Nederlandse topchefs. Hierdoor blijft KLM investeren in de service aan boord. Eerder serveerde KLM al maaltijden van Jonnie Boer, Richard Ekkebus en Onno Kokmeijer aan boord.
De maaltijden van Sergio Herman worden van 1 december 2013 tot eind september 2014 geserveerd op de intercontinentale World Business Class vluchten vanuit Amsterdam. Sergio Herman (1970) is chef-kok en eigenaar van restaurant Oud Sluis in het Zeeuwse Sluis. Dit restaurant is bekroond met drie Michelinsterren en neemt de vijfendertigste plaats in op de ranglijst van San Pellegrino World’s 50 Best Restaurants. Herman maakte eerder dit jaar bekend de deuren van Oud Sluis op 22 december 2013 definitief te zullen sluiten. Vanaf 2014 richt hij zich op zijn tweede zaak, restaurant Pure C in de duinen van de Zeeuwse badplaats Cadzand. In 2014 voegt hij daar The Jane en The Upper Room Bar in Antwerpen aan toe.