Nieuws

Antoin Klein Hofmeijer opvolger Jeroen Otto sales-team TUI Nederland

Deel dit artikel

Onlangs is Jeroen Otto doorgestroomd binnen TUI als Manager van de MRA agenten. Voor zijn plaats in het sales-team van TUI Nederland, is invulling gevonden in de vorm van Antoin Klein Hofmeijer (28), dat wist Dimitri Joannides (Salesmanager TUI Nederland) in Lapland tegenover TravelPro te bevestigen.

Antoin is begonnen bij TUI als product manager City-Trips en vervolgens Flight Holidays Medium Haul. De afgelopen vier jaar was Antoin verantwoordelijk voor het product management van Spaanse en Portugese bestemmingen.

Joannides is bijzonder blij met deze aanvulling van zijn team: “Antoin is een enthousiaste, gedreven en ondernemende TUI collega, die met zijn productervaring een perfecte aanvulling is voor het TUI Salesteam. Het is ook mooi om te zien dat TUI enerzijds uit eigen gelederen de geschikte kandidaat vindt, wat anderzijds betekent dat er prachtige mogelijkheden zijn voor doorstroming en een carrièreswitch.”

Antoin Klein Hofmeijer begint op 6 mei met zijn nieuwe functie binnen TUI Nederland.

Author


Deel dit artikel

1 Comment

  1. 26 maart 2019 at 12:00

    Van harte gefeliciteerd met deze fraaie promotie. Goed om te zien hoe onze oud student NHTV (nu BUAS) zijn carriere doorloopt !

Vorige bericht

Geen doorstart voor Germania

Volgende bericht

Lapland Xperience met TUI, D-Reizen en VakantieXperts

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.