Nieuws

ANVR behandelt aanvraag lidmaatschap Flywise Travel

Deel dit artikel

ANVR laat weten dat het binnenkort de lidmaatschapsaanvraag van Flywise Travel B.V. behandelt. Het bedrijf kwam in het verleden in het nieuws door verrassingsreizen aan te bieden in samenwerking met Kruidvat, dat in opdracht van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) de voorwaarden van de voucheractie voor een driedaagse verrassingsreis moest aanpassen.

“Naar aanleiding van berichten van de ANVR heeft de ACM ons wat vragen gesteld”, zo liet Hessel Winkelman van Flywise nog weten aan TravelPro in het najaar van 2017 toen hij zich met Flywise Travel aansloot bij SGR en SGRZ. “We vinden het wel opmerkelijk dat de ANVR tot op de dag van vandaag geen direct contact met ons heeft gezocht, als ze ons persoonlijk hadden benaderd hadden ze er een lid bij gehad.” Ondertussen is de aanvraag alsnog ingediend. “Eventuele reacties, welke van invloed kunnen zijn op de behandeling van deze aanvraag, kunnen tot 14 april worden ingediend”, zo laat de ANVR weten.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Baudet voor nationalisatie KLM: "Fusie met AF was een blunder van het kaliber introductie-euromunt"

Volgende bericht

Einde verhaal voor Germanwings, versnelde herstructurering Lufthansa Group

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.