Nieuws

ANVR zoekt nieuwe congresbestemming

Deel dit artikel

Het ANVR-Congres 2019 dat dit jaar India – en meer specifiek de regio Karnataka – als congresbestemming zou hebben, kan helaas geen doorgang vinden.

Frank Oostdam: “Precies in de periode waarin wij definitieve financiële verplichtingen moeten aangaan om een prachtig congres te kunnen organiseren, moeten wij helaas tot deze beslissing komen. De onzekere situatie bij Jet Airways is inmiddels veranderd met het door de maatschappij bekend gemaakte reddingsplan, maar wij hadden helaas niet meer de tijd om dit af te wachten.”

De ANVR vindt het jammer de altijd enthousiaste congresgangers het prachtige India te moeten onthouden, maar de brancheorganisatie is meteen in de weer met andere bestemmingen, zodat ‘ANVR-Congres 2019’ tóch kan plaatsvinden. Diverse bestemmingen hebben al laten weten zeer geïnteresseerd te zijn de Nederlandse reissector te ontvangen. Over een maand hoopt de ANVR meer duidelijkheid te kunnen geven over de nieuwe bestemming en de eventueel aangepaste data.

Oostdam: ”Wij hebben er alle vertrouwen in met een mooi en uitgewerkt ‘plan B’ te komen.”

Auteur


Deel dit artikel

1 Comment

  1. […] instantie plaatsvinden in Bangalore (India), maar door de onzekere situatie bij Jet Airways is dat gecanceld. Oostdam: “Er zijn nog meer gegadigden, maar het klopt dat we Belfast gaan bezoeken.” […]

Vorige bericht

Oprichter Jet Airways stapt uit Raad van Bestuur

Volgende bericht

Carola Hoekstra verlaat Thomas Cook Nederland

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."