Nieuws

Atilay Uslu in ‘Met niets begonnen’

Deel dit artikel

atilaygr‘De tv-serie Met niets begonnen gaat over iets waar we ons allemaal wel eens over verbazen, maar waar we ook bewondering voor mogen hebben’, vindt presentator Marc Dik. ‘Als mensen dromen van zakelijk succes en er door hard werken ook nog in slagen om die droom te verwezenlijken, is dat heel bijzonder, en dat willen we graag laten zien.’

Klik hier voor de uitzending.

Atilay Uslu was ooit cockpittechnicus bij Fokker. Inmiddels is hij met Corendon marktleider in Turkije-reizen en heeft hij zelfs zijn eigen luchtvaartmaatschappij.

Toen Uslu, destijds nog in loondienst, achter het salaris van zijn leidinggevende kwam, besloot hij een eigen zaak te starten: een grillroom. Ondanks het succes verlangde Atilay naar een kantoorbaan en gooide hij het roer nog een keer om.

Ditmaal begon hij een reisbureau, dat uiteindelijk uitgroeide tot een holding met een jaaromzet van


Deel dit artikel

2 Reacties

  1. 16 oktober 2009 at 09:13

    Was echt een leuk interview, mooi verhaal ook :-)..

  2. 15 oktober 2009 at 23:36

    Even gekeken naar Atilay…. Heel leuk programma. Super aardige, innemende jongen, die heel “gewoon” is gebleven. Het lijkt een beetje een cliche, maar het is echt zo.
    Top!!! Succes met je bedrijf Atilay!

Vorige bericht

Faillisement Toerkoop Reisburo Vlotman

Volgende bericht

Specials Reisburo Actueel #16: Vervoer naar de sneeuw & Citytrips

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.