Charonne Oling verlaat per 1 juni a.s. South African Tourism (SAT)en keert weer terug bij een voor haar oude en bekende werkgever: de Jong Intra Vakanties, dit keer in de functie van Senior Product Manager Europa: Auto- en Vliegvakanties. In deze functie gaat zij, samen met de Manager Europa: Auto- en Vliegvakanties, het Product Management Team aansturen en de commerciële mogelijkheden van de diverse producten zo optimaal mogelijk in de markt presenteren. Voordat Oling 3,5 jaar geleden bij SAT in dienst trad als Sales Manager Travel & Trade, werkte zij al zes jaar bij de Jong Intra, waar zij onder meer verantwoordelijk voor Zuid-Afrika was. Over haar tijd bij SAT laat Oling vanuit Durban weten: ‘Ik heb 3,5 jaar met heel veel plezier, enthousiasme en passie mogen werken om maar zoveel mogelijk Nederlandse consumenten naar Zuid-Afrika af te laten reizen. Een combinatie van een aantal zaken heeft mij doen besluiten mijn tijd bij South African Tourism af te sluiten. Ik neem met pijn in mijn hart afscheid van deze periode. Jaren waarin ik veel mensen heb leren kennen, zoveel van Zuid-Afrika heb mogen zien en zoveel bijzondere dingen heb mogen meemaken. Ik neem dit allemaal mee in mijn hart en zal het nooit meer vergeten’. Of er een opvolger komt voor Oling is op dit moment nog niet bekend.