Nieuws

Communiceren vanuit de lucht met Singapore Airlines

Binnenkort kunnen passagiers aan boord van Singapore Airlines communiceren vanuit de lucht. In samenwerking met OnAir biedt Singapore Airlines vanaf de eerste helft van 2011 de mogelijkheid om zelfs tot op ruim tien kilometer hoogte gebruik te maken van Wi-Fi internet en mobiele telefoondiensten. De passagier kan SMS berichten versturen en ontvangen op GSM-compatibele mobiele telefoons en e-mails versturen en ontvangen via smartphones en BlackBerry® toestellen, alsmede het voeren en ontvangen van telefoongesprekken.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

1 Comment

  1. 7 oktober 2010 at 15:03

    Wat vreselijk. Je zal de hele vlucht naast iemand moeten zitten die allerlei nutteloze en luidruchtige gesprekken zit te voeren. Voor mij een reden om met een andere luchtvaartmaatschappij te vliegen die deze “service” hopelijk nog niet ingevoerd heeft

Vorige bericht

NS Hispeed: 'Treinproduct is níet ingewikkeld'

Volgende bericht

World Travel Award voor SKY Airlines

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."