Nieuws

Corendon zet vol in op Eindhoven en Brussel

Deel dit artikel

Corendon zet in op Eindhoven en BrusselVoor 2012 zet Corendon nog meer in op de Belgische markt, met tal van nieuwe bestemmingen vanuit Brussel en Eindhoven met tevens een verhoogde capaciteit. Corendon vliegt vanaf het voorjaar 2012 vanaf Brussel twee keer per week op Dalaman. Hiervandaan kunnen gemakkelijk Turkse badplaatsen als Marmaris, Dalyan en Fethiye aan de westkust bereikt worden. Niet alleen vanuit Brussel, maar ook vanuit Eindhoven vertrekken elk jaar heel wat Belgen met Corendon op reis. Naast de dagelijkse vluchten op het Turkse Antalya en de twee wekelijkse vluchten op Bodrum, biedt de touroperator vanaf volgend jaar ook wekelijkse vluchten naar Macedonië, Kreta en Istanbul. Vanuit Brussel zet Corendon extra vluchten in op Noord-Cyprus en Turkije (Antalya, Bodrum). Vanaf 2 april gaat elke maandag een vlucht naar Cyprus vanuit Brussel. Op dinsdag, vrijdag en zondag gaat de vlucht naar Bodrum. Op Antalya wordt dagelijks gevlogen vanaf Eindhoven en op maandag, woensdag, donderdag en zondag vanaf Brussel. Nieuw voor 2012 zijn de vluchten op Tunesië vanuit Zaventem. Corendon werkt daarvoor samen met Tunis Air. De eerste vlucht staat gepland op 31 maart 2012. De vluchten vertrekken op dinsdag en zaterdag.

Afbeelding: Flickr.com/fotozyth

Author


Deel dit artikel

1 Comment

  1. 21 december 2011 at 13:23

    In het verleden weleens met Belgen gesproken die alleen in Nederland hun vakantie boekten. Het scheelt blijkbaar best wat in prijs, en ook het aanbod is groter. Ik denk dat Corendon hiermee een slimme zet doet om deze markt beter te bereiken.

Vorige bericht

Sunny Cars verlengt vroegboekactie

Volgende bericht

Nieuwe website MSC Cruises live

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."