Nieuws

D-reizen verrast reiziger met ‘D-bag’

Vakantieliefhebbers die hun reis voor deze zomer nog niet hebben geboekt, kunnen bij D-reizen terecht voor alle last minutes van alle aanbieders. Iedereen die in juli een last-minute vakantie boekt, krijgt bovendien een originele D-bag cadeau.

Deze ‘shopper meets beachbag’ met een grappig, uniek ontwerp en een afsluitbaar waterdicht vak voor natte handdoeken of zwemkleding is dé reiscompagnon voor onderweg. Of je nu van duiken, fotografie of relaxen houdt, met drie verschillende varianten (duikbril, fototoestel, bloemenslinger) is de D-bag een vakantietas voor iedereen. Naast de vrolijke print op de voorkant heeft de tas een praktisch afsluitbaar waterdicht vak. Zo blijven je tijdschriften, boeken of tablet altijd droog. Op deze manier kan men écht zorgeloos genieten van de vakantie en zich druk maken om helemaal niets.

Of de boeking nu online of in de winkel wordt gedaan, maakt niet uit. Bij iedere boeking ontvangt men direct de unieke D-bag. Bij een online boeking neemt D-reizen contact op met de klant, zodat deze precies weet waar men de D-bag kan ophalen.

© 2017, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Lees TravelPro #26 van 30 juni online

Volgende bericht

Doorbraak in zaak OAD versus Rabobank

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.