Nieuws

De Groot neemt taken Panagopoulos over bij Live To Travel

Tamara de Groot (29) wordt per 1 november de nieuwe Managing Director van Live To Travel Nederland, dat is bevestigd tegenover TravelPro. Daarmee neemt zij de taken over van Takis Panagopoulos.

Panagopoulos startte vijf jaar geleden met Live To Travel op de Nederlandse markt. Het bedrijf werk nauw samen met het kantoor van Live To Travel in België waardoor het sterk staat als het gaat om de gezamenlijke inkoop. Panagopoulos: “Live To Travel staat na vijf jaar goed in de markt als de specialist in groepsreizen en individuele rondreizen naar Afrika, Indische Oceaan en Oceanië en werkt samen met goede partners. Het is nu tijd voor een nieuwe fase”.

Panagopoulos wil zich meer gaan concentreren op Face2Face Travel, de ZRA-organisatie waarvan hij directeur/eigenaar is. “Live To Travel is de afgelopen tijd sterk gegroeid, waardoor ik het aantal werkzaamheden dat op mij af kwam enorm zag toenemen. Voor mij kwam daardoor het moment dat ik een keuze moest gaan maken. Uiteindelijk heb ik besloten een stapje terug te doen.”

Met De Groot, momenteel Sales Manager Live To Travel Nederland, krijgt de touroperator volgens Panagopoulos iemand aan de leiding die het product door en door kent en ook goed contact heeft met de partners in binnen- en buitenland. “Zij zit vanaf het begin bij Live To Travel en voelt zich fijn bij het continent en het product. Daarbij heeft zij een aantal zeer sterke eigenschappen om het bedrijf naar zich toe te trekken.”

Gisteravond organiseerde Live To Travel een brochure event, dat met zo’n 75 aanwezigen en 23 partners uit Afrika een zeer geslaagd event was. De Groot laat tegenover TravelPro weten: “Normaliter zijn de presentatie-avonden centraal in het land, maar dit keer kozen we bewust voor het zuiden om nieuwe agenten kennis te laten maken met ons product. Wij doen al zaken met de meeste ZRA-organisaties en we merken dat door de mond-tot-mond-reclame ook steeds meer reisbureau-medewerk(st)ers ons weten te vinden.”

© 2015, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

  1. Brigitte
    21 oktober 2015 at 18:17

    Gefeliciteerd Tamara (VAN BUSSEL-DE GROOT 😉 ), heeeeel veel succes! Xxx

Vorige bericht

Agenten ontsnappen tijdens events Sunny Cars

Volgende bericht

Lees TravelPro #43 van 21 oktober online

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.