CoronavirusNieuwsVideo

Een goed gesprek met… Frank Oostdam (ANVR)

In de eerste aflevering van ‘Een goed gesprek met…’ spreekt Tom van Apeldoorn (uitgever & eigenaar TravelPro) met Frank Oostdam (directeur & voorzitter ANVR). Daarin hebben zij het onder meer over ‘hoe gaat het met Frank?’, over de hoogte- en dieptepunten van de afgelopen weken, het telefoontje van de koning, de verschillende vouchers en over de toekomst van de reisbranche. Het interview vond plaats op woensdag 1 april.

Een goed gesprek met… Frank Oostdam (ANVR)

In de eerste aflevering van ‘Een goed gesprek met…’ spreekt Tom van Apeldoorn (uitgever & eigenaar TravelPro) met Frank Oostdam (directeur & voorzitter ANVR). Daarin hebben zij het onder meer over ‘hoe gaat het met Frank?’, over de hoogte- en dieptepunten van de afgelopen weken, het telefoontje van de koning, de verschillende vouchers en over de toekomst van de reisbranche.

Posted by TravelPro on Thursday, 2 April 2020

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

2 Reacties

  1. 3 april 2020 at 16:07

    […] van Apeldoorn en Frank Oostdam hadden het in ‘Een goed gesprek met…’ ook over de toekomst van de reisbranche. Menigeen zal hard nadenken over de toekomst, of denk je […]

  2. Kris
    2 april 2020 at 15:07

    Een paar weken geleden was het afzeggen van de ITB nog een belachelijke beslissing en een verkeerd signaal naar de klant volgens de heer Oostdam. Toen al een onverantwoorde uitspraak, maar met de kennis van nu………

Vorige bericht

ANVR pleit voor overheidsgarantie op alle vouchers reissector

Volgende bericht

Nederlandse parken Center Parcs dicht tot 29 april

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.