CoronavirusNieuws

FTI GROUP annuleert alle reizen tot en met 19 april 2020

Vanwege de actualiteit zet de FTI GROUP haar reisprogramma tot en met 19 april 2020 niet voort. De touroperator informeert reisbureaupartners en klanten actief over de nieuwe regeling.

Met onmiddellijke ingang beëindigt de FTI GROUP, met al haar touroperators zoals FTI Touristik, 5vorFlug, BigXtra en LAL Sprachreisen met vertrek tot en met 19 april 2020. Deze regeling is van toepassing op alle soorten reizen. Zowel de reisbureaupartners als de gasten worden rechtstreeks gecontacteerd en hoeven geen actie te ondernemen.

“Door de wereldwijde gevolgen van het coronavirus annuleren we uit voorzorg al tot 19 april”, legt Dietmar Gunz, directeur van de FTI Group, uit en maakt duidelijk: “Gezondheid is onze hoogste prioriteit en we willen onze gasten in onzekere tijden als deze gemoedsrust geven.

Indien de reis begint op 20 april 2020, blijven de Algemene voorwaarden van toepassing. De FTI GROUP en haar crisismanagementteam zeggen hierover: “Wij laten ons in onze verdere procedure leiden door de veiligheidsinstructies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de WHO en zijn in voortdurende uitwisseling met collega’s op de respectievelijke bestemmingen. Afhankelijk van de ontwikkeling van de globale situatie en volgens de specificaties van de overheid wordt de situatie dagelijks opnieuw geëvalueerd en resulteert dit in passende maatregelen ten voordele van de gasten”.

Alles voor de droneliefhebbers vind je op dronewinkel.eu!

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

2 Reacties

  1. Ron Humblet
    29 maart 2020 at 11:21

    Allemaal prima, maar waarom maar tot 20 april en waarom niet al verder kijken naar bv de maand mei, waarin vele toeristen n vakantie hebben gepland?
    Hoeft men toch geen helderziende voor te zijn, om te zien dat er sowieso in de maand mei ook niet gereisd kan gaan worden?

  2. […] FTI GROUP annuleert alle reizen tot en met 19 april 2020 […]

Vorige bericht

Transavia: alle geplande vluchten tot en met 15 april geannuleerd

Volgende bericht

Vliegtuigen vanuit Spanje niet meer welkom in Nederland

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.