Nieuws

H2H-project de Jong Intra live

Het H2H-project van de Jong Intra Vakanties is online gegaan bij het verschijnen van de nieuwe brochure Amerika/Canada voor het jaar 2011. De Amerikaanse agent is de eerste leverancier die via het Host-to-host-koppeling gekoppeld is en zorgt vooralsnog voor een bijdrage tot een grotere groei van het geboekte passagiersaantal. De voordelen van dit systeem zijn niet alleen voor de Jong Intra Vakanties maar ook voor de reisagenten. Via de koppeling is de online beschikbaarheid te zien, het automatisch vastleggen van reserveringen en er worden alternatieve geboden wanneer de boeking niet beschikbaar is.  Nu de koppeling voor Amerika/Canada live is, staat er niets in de weg om bijvoorbeeld voor Ferry-, cruise en autoverhuurmaatschappijen ook koppelingen te maken.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

ANVR dient klacht in tegen Groupon

Volgende bericht

Stelling van de week #41

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."