Nog even geduld en dan is het weer zo ver. Het Avila Beach Hotel houdt in haar Belle Terrace restaurant op vrijdag 22 april opnieuw een Avila Culinair en dit keer begeeft Onno Kokmeijer zich in de Curaçaose keuken.

Kokmeijer is een met twee sterren bekroonde Michelin-chef werkzaam bij Ciel Bleu Restaurant. Het tweesterrenrestaurant bevindt zich op de 23ste etage van Hotel Okura Amsterdam en is in vele opzichten een unieke bestemming. Het spectaculaire uitzicht over Amsterdam biedt gasten een uniek uitzicht over de stad. Sinds 2003 zwaait Kokmeijer de scepter in Ciel Bleu. Met Arjan Speelman als zijn Chef de Cuisine ontving Kokmeijer in 2007 de tweede Michelinster. De chefs laten zich inspireren door de wensen van internationale gasten en zijn constant op zoek naar de beste ingrediënten en innovatieve bereidingswijzen. Sinds 10 december verzorgt hij de maaltijden in KLM’s European Business Class, maar op 22 april zorgt hij voor een geweldige en smaakvolle avond bij Avila Beach Hotel. Het is overigens nog mogelijk om hierbij aanwezig te zijn.

Culinair
Het is niet de eerste keer dat het oudste operationele hotel van Curaçao een culinaire avond met een topchef uit Nederland organiseert. Jarenlang laten Nederlandse Michelin Chefs bij het Avila Beach Hotel aan het Curaçaose publiek zien wat ze kunnen. Daar blijft het niet bij, want Kokmeijer zal zijn kookkunsten tevens tonen aan het keukenpersoneel van het Avila Beach Hotel gedurende een speciale clinic van de meesterchef. Op deze manier hoopt het hotel, dat bij velen bekend staat om haar goede keuken en tegenwoordig ook een regionaal georiënteerde kaart biedt, het niveau van haar chefs hoog te houden en hen opnieuw te inspireren.

Lees meer (zoals over de speciale agententarieven) in TravelPro 9, die morgen verschijnt.