Nieuws

ITSC lanceert Teldar Travel op de Nederlandse markt

TELDAR TRAVEL is van oorsprong een Frans bedrijf dat momenteel haar activiteiten uitrolt in diverse Europese landen, waaronder Nederland. Voor deze en de Zwitserse markt heeft TELDAR TRAVEL de sales- en marketingactiviteiten uitbesteed aan ITSC (International Travel Support Centre).

Het Nederlandse team bestaat uit drie personen; Sanne Broug (voorheen werkzaam als accountmanager bij Beuk Travel) werkt sinds 2 oktober bij ITSC als Sales Executive voor TELDAR TRAVEL. Per 1 november stapt Marieke Jansen (momenteel werkzaam voor Oad) aan boord, gevolgd door een derde persoon die later wordt geïntroduceerd.

TELDAR TRAVEL is onderdeel van de Gekko group, een van de belangrijkste spelers op het gebied van B2B-hotels in Europa. ITSC is een sales- & marketing-bedrijf dat al meer dan twintig jaar verantwoordelijk is voor de sales-activiteiten voor Marriott hotels International (30 brands) en Hertz autoverhuur (inclusief Dollar & Thrifty brands). ITSC is actief in de Benelux, Duitsland, Zwitserland en Engeland. TELDAR TRAVEL is volgens ITSC marktleider in B2B-hotelreserveringen voor reisagenten, voor zowel individuele hotels als voor hotelketens. TELDAR TRAVEL heeft naar eigen zeggen het meest uitgebreide aanbod in de markt met ruim 400.000 hotels in verschillende categorieën. Daarnaast biedt TELDAR TRAVEL een spaarprogramma en heeft het de aanwezigheid van een 24/7 servicedesk.

© 2017, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Nieuwe koers voor Toerkoop en Van Gerwen stapt op

Volgende bericht

Verkoop verzekering tegen gevolgen faillissement airlines stijgt

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."