Vanaf de zomer van 2019 vliegt KLM drie keer per week non-stop van Amsterdam naar Las Vegas. De vluchten worden uitgevoerd met de B787-9 Dreamliner met een capaciteit van 294 stoelen per vlucht.

“Las Vegas is alweer de 18e Noord-Atlantische bestemming die rechtstreeks door KLM wordt aangevlogen. Door de toevoeging van Las Vegas als nieuwe KLM-bestemming hebben onze klanten nog meer vliegverbindingen van en naar de westkant van Amerika tot hun beschikking”, aldus Pieter Elbers (KLM President-directeur & CEO)

Vluchtschema
– KL0635 vertrekt vanaf Amsterdam Airport Schiphol om 12:30 uur en arriveert om 14:15 uur in Las Vegas op McCarran International.
– KL0636 vertrekt om 16.05 uur plaatselijke tijd uit Las Vegas en komt de volgende dag om 11.05 uur aan in Amsterdam op Schiphol.

Slotbeperking
Om Las Vegas als nieuwe bestemming te kunnen openen zijn er in het KLM netwerk wijzigingen doorgevoerd. Mede door de slotbeperkingen van Schiphol wordt KLM gedwongen eerder dan gebruikelijk haar portfolio met bestemmingen te herzien. Vanaf 29 maart 2019 stopt KLM dan ook met vliegen op Freetown in Sierra Leone en op Monrovia in Liberia. De route Freetown/Monrovia die is opgestart in 2017 zou voorheen meer tijd gekregen hebben om qua performance te groeien maar nu is KLM genoodzaakt haar vloot en slots anders in te zetten.

Passagiers met een reservering voor een vlucht na 29 maart 2019 van Amsterdam naar deze Afrikaanse bestemmingen en vice versa worden omgeboekt of krijgen hun geld terug. Air France blijft op Freetown vliegen met directe service vanaf Paris, Charles de Gaulle.