Nieuws

KLM wijzigt vluchtschema op Japan

Deel dit artikel

Door de aarbeving in Japan heeft KLM haar vluchtschema van en naar Tokyo Narita Airport gewijzigd. De KL 861 die gisteren is vertrokken is geland op de luchtmachtbasis Yokota Airforce. De KL 862 die vandaag zou vertrekken vanaf Tokyo Narita Airport zal vertrokken wanneer daar toestemming voor wordt gegeven. De KL 864 die vanochtend zou vertrekken vanaf Tokyo Narita Airport naar Schiphol is vertrokken volgens schema. Reizigers die op Tokyo Narita Airport zouden vliegen tussen vandaag en dinsdag 15 maart krijgen van KLM meerdere opties; het wijzigen van de reisdata, het wijzigen van de bestemming of een refund. Kijk hier voor alle mogelijkheden van KLM.

Heb jij klanten in Japan? Mis je info als reisagent? Heb jij info als touroperator voor reisagenten? Bel (024-8200203) of mail (reisburo@t-en-s-productions.nl) de redactie van TravelPro.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Luchthavens Japan voorlopig dicht na aardbeving

Volgende bericht

‘Geen enkele reactie van reisorganisaties op Japan’

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.