Nieuws

Laila Koper stapt na 23 jaar uit reiswereld

“Wat een bizarre tijd met bijzondere wendingen. Helaas houdt mijn werk in de reiswereld na 23 jaar op. Een wereld waarin ik veel gezien, geleerd, georganiseerd, ontmoet en gesproken heb”, schrijft Laila Koper op LinkedIn.

Laila werkte de afgelopen dertien jaar voor Zonvaart Reizen en daarvoor ruim zeven jaar voor TUI Nederland. “Ik wil iedereen bedanken voor de superleuke tijd in de reiswereld. De ontmoetingen en contacten, de mooie (studie)reizen, de gezelligheid, de events & beurzen, trainingen, collega’s, et cetera. Ik neem geen afscheid, want dat bestaat niet en zeg voor nu tot ziens! Ik ga jullie vast nog zien en spreken.”

Laila laat zich omscholen tot leerkracht in het basisonderwijs.

 

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

1 Comment

  1. Konstanze Mulstegen
    22 juli 2020 at 19:13

    Succes Laila, doei doei!!!!

Vorige bericht

Rebecca Adventure Travel en 1TIS zijn gaan samenwerken

Volgende bericht

Retail lijkt willekeurig nakomen van gemaakte afspraken niet langer te accepteren

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."