Nieuws

Lancering Pura Vida University in Nederland

De Nederlandse variant van de Pura Vida University is live. Trade professionals kunnen zich eenvoudig aanmelden via www.puravidauniversity.eu/nl en binnen no time krijg je toegang tot het Pura Vida Platform.

Met de Pura Vida University blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit Costa Rica en verbreed jij je kennis over het land, de regio’s en verschillende activiteiten die men kan ondernemen. Er zijn meerdere trainingen die jij kunt volgen zodat iedereen een echte Pura Vida expert kan worden!

Van inspirerende content tot mooie afbeeldingen en videos, neem rustig een kijkje op het nieuwe platform en laat je inspireren door al het moois wat Costa Rica te bieden heeft.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

  1. 6 juni 2020 at 02:59 — Beantwoorden

    Interessant de Pura Vida University, kun je me er meer over vertellen? Ik zag dat jullie zelfs een linkje kregen via het ICT, fijn bezig.
    Naast oprichter van Witropa Travel zit ik in het bestuur en toerisme comié van Holland House, de ondernemersclub van NL in CR, gesteund door de Ambassade.

    Groet,
    Drs. Willem H.J. Pothof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Veel vragen over extra voucherwaarde KLM-tickets

Volgende bericht

Spanje wil eind juni toerisme hervatten

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.