Nieuws

Meer passagiers voor KLM, met name richting Azie

De maand april liet een lichte stijging van de KLM-vervoerscijfers zien. KLM had in deze maand 1,8% meer passagiers aan boord in vergelijking met dezelfde maand vorig jaar.

Bij een iets hoger vervoer van 1,2% in passagierskilometers en een iets hogere capaciteit stoelkilometers van 1,2%, bleef de bezettingsgraad nagenoeg gelijk in vergelijking met dezelfde maand vorig jaar. De passagiersgroei was met name te zien op bestemmingen in Azië.

“Na de daling van de vervoerscijfers in het eerste kwartaal, hebben we nu in april weer een stijging, maar die is niet zoveel als we zouden willen”, zegt Pieter Elbers (President-directeur KLM).

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

1 Comment

  1. Bart
    14 mei 2019 at 21:31

    Goed nieuws, zeker gezien het feit dat de winsten van Air France-KLM tegenvielen de afgelopen tijd.

Vorige bericht

Sunny Cars maakt nieuwe Smile Society TOP 100 bekend

Volgende bericht

TUI neemt Disma Reizen over

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."