Nieuws

Na Blue Monday vandaag Yellow Tuesday

Neckermann roept, inspelend op alle commotie van gisteren rond Blue Monday, vandaag uit als Yellow Tuesday: een dag vol positivisme. Om deze derde dinsdag van het nieuwe jaar te vieren, rijdt er een Yellow Cab door het land om gratis weekenden weg te geven. ‘Geel is vandaag dé kleur omdat dit staat voor licht, de zon, kracht en energie. Daarnaast wekt het een positief en optimistisch gevoel op’, zo stelt Neckermann. Degene die op Yellow Tuesday de Yellow Cab als één van de eerste weet te vinden, ontvangt een gratis weekend weg naar keuze in Nederland. De gele taxi is van 09.00 tot 11.00 uur in Utrecht, tussen 12.30 en 14.30 uur in Amsterdam en van 16.00 tot 18.00 in Den Haag. Het enige dat men hoeft te doen, is dé Neckermann via Facebook, Hyves en Twitter te volgen. Zo krijgt men het codewoord en aanwijzingen die helpen om de Yellow Cab zo snel mogelijk te vinden.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

1 Comment

  1. 18 januari 2011 at 08:57

    Erg leuke marketingactie van Neckermann. Door het combineren van social media met deze actie kan deze organisatie veel opleveren: leden op de social media netwerken, free publicity en meer.

Vorige bericht

Extra stoelinkoop Turkije door Oad Reizen

Volgende bericht

Kroatië gekozen als 'Gastland Europa' op Vakantiebeurs 2012

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.