Nieuws

Pink Ribbon kan donatie Jiba (€ 32.955) vergeten

Jiba (onderdeel van de Sundio Group) heeft haar achterban via een poll op Facebook gevraagd om te stemmen of het te doneren bedrag van € 32.955 nog wel naar Pink Ribbon moet. Onlangs raakte het bedrijf in opspraak toen het actualiteitenprogramma Nieuwsuur aantoonde dat slechts 1,8 % van het door de organisatie ingezamelde geld ( In vijf jaar tijd heeft Pink Ribbon € 16 miljoen  ontvangen) aan onderzoek uitgeeft. Van de 91 stemmers op de poll van Jiba ziet 82 het geld het liefst naar KWF Kankerbestrijding gaan, acht naar Borstkankervereniging Nederland en één iemand wil dat het geld alsnog naar Pink Ribbon gaat.

© 2010 – 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

1 Comment

  1. Danielle de Groot
    24 november 2011 at 21:40
Vorige bericht

Prijswinnaars tijdens Mahan Air Agency Event

Volgende bericht

Hans de Wilde nieuwe Managing Director Kuoni Benelux

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.