Nieuws

Recordomzet voor The Travel Club

Deel dit artikel

In de eerste twee boekmaanden van het boekjaar 19/20 heeft The Travel Club een omzet gerealiseerd van € 30 miljoen. Dat is een stijging van ruim 20% ten opzichte van van het jaar ervoor.

“Sinds de start van The Travel Club in 2009 stijgt de totaal omzet jaarlijks met ongeveer 20%”, zegt Jeannie Vincent (eigenaar/directeur The Travel Club).  “Chapeau voor de 400 franchisenemers die bij ons zijn aangesloten want zij boeken deze omzet. En ook chapeau voor het voltallige team op het hoofdkantoor; zij maken dit mede mogelijk.” De komende tijd zullen er nog tien franchisenemers bij de keten gaan starten.

“Sinds kort bieden wij ook een ZRB-formule (Zelfstandig ReisBureau) voor reisbureaus met eigen SGR en ANVR die willen profiteren van de inkoop van het hoofdkantoor; dit geldt zowel voor leisure (ZRB) als zakenreisbureaus (ZRZ). De eerste is reeds aangesloten: Travel Slide van ondernemer Kees Kooijmans. Ik ben nu ook aan het kijken naar mogelijkheden om kleine touroperators (zonder SGR) bij ons te kunnen laten aansluiten (ZRT).”

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

44% van de vakantiegangers in de problemen: BZ en Douane starten gezamenlijke campagne

Volgende bericht

Vakantietrends volgens TUI: digitalisering, bewegen en bewust eten

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."