Nieuws

RIU opent RIU Astoria in Bulgarije

RIU Hotels & Resorts heeft een nieuw hotel in Bulgarije geopend. RIU Astoria is een gloednieuw viersterren all-inclusive hotel.

Het complex ligt in Golden Sands, een bestemming die wordt beschouwd als de parel van de Zwarte Zee. Het is het enige hotel van de keten in Golden Sands en het zesde in Bulgarije. De vijf andere hotels liggen in Obzor, Pravets en Sunny Beach.

RIU Astoria ligt op slechts 37 kilometer van de luchthaven van Varna, dichtbij winkels, bars, restaurants en direct aan de zeeboulevard. Het 7 kilometer lange strand met fijn zand ligt op ongeveer 80 meter afstand van het hotel. Er is een klein strandje voor het hotel, alleen gereserveerd voor hotelgasten, met gratis ligbedden en parasols tot hun beschikking. Het aanbod aan entertainment is vooral gericht op gezinnen.

Dit nieuwe RIU hotel heeft een elf verdiepingen tellend hoofdgebouw en een bijgebouw van zes verdiepingen, beide gelegen in ruime, aangelegde tuinen, waar ook een groot zonneterras ligt. De 538 kamers zijn uitgerust met alles wat nodig is om de gasten een zo compleet mogelijk verblijf aan te bieden. In alle kamers is gratis WiFi beschikbaar, net als in de rest van het hotel. De badkamers hebben grote en comfortabele inloopdouches en de kamers zijn gestyled met eenvoudige lijnen en zachte tinten. Dit geldt zowel voor de aankleding als voor het meubilair en het resulteert in een frisse en ontspannen sfeer die doet denken aan de zee.

 

 

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

'Eindhoven Airport is een van de meest klantonvriendelijke vliegvelden'

Volgende bericht

Sunny Cars maakt nieuwe Smile Society TOP 100 bekend

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."