Regent Seven Seas kondigt de grootste suite ooit gebouwd op een luxueus cruiseschip aan. De nieuwe luxueuze suite van 413m² is te vinden op het veertiende dek boven de brug van Seven Seas Splendor en kijkt uit over de boeg van het schip wanneer ze voor de eerste keer vertrekt in februari 2020.

De suite heeft een privéspa met een sauna, stoombad en behandelruimte met onbeperkte spa-behandelingen. Er is een onbelemmerd 270 graden uitzicht over de boeg van het schip vanaf de veranda van 120m² en er is een glazen solarium zithoek op de top van de brug die hetzelfde uitzicht biedt als dat van de kapitein. Gasten in de Regent Suite genieten ook van een toegewijde persoonlijke butler om de ervaring van de gasten te perfectioneren, een persoonlijke chauffeur en gids in elke haven en het comfort van een op maat gemaakt $ 200.000 Vividus-bed van het gerenommeerde merk Hästens.

“De Regent Suite is het ultieme voorbeeld van hoe Seven Seas Splendor reizigers verbaast met een ongeëvenaarde ervaring en het weerspiegelt het superieure detailniveau dat in dit prachtige schip te ontdekken is,” zei Jason Montague (President en Chief Executive Officer van Regent Seven Seas Cruises). “In de Regent Suite vertegenwoordigt de holistische ervaring geperfectioneerde luxe, of je nu vrienden in de elegante woonkamer ontvangt, geniet van kaviaar of kreeft in de eetkamer, ontspant op het comfortabele Hästens Vividus bed, geniet van onbeperkte spa-behandelingen in de privéspa of een bestemming verkent met een persoonlijke chauffeur en gids gecoördineerd door de toegewijde butler.”

Er is slechts één Regent Suite aan boord van Seven Seas Splendor en deze bouwt voort op de uitstekende reputatie van de Regent Suite op Seven Seas Explorer. De hoofdbadkamer en de privéspa van de Regent Suite zijn 30 procent groter op Seven Seas Splendor en bieden onder andere een douche met kamerhoge ramen met uitzicht op de oceaan. Verder heeft de Regent Suite op Seven Seas Splendor ook een op maat gemaakt Treesse minizwembad aan de voorzijde van de veranda. Vanaf hier hebben gasten een prachtig uitzicht op de ondergaande zon terwijl er ontspant kan worden met een glas Veuve Clicquot. De volledig gevulde bar grenst aan de woonkamer en het solarium biedt een onbelemmerd uitzicht op de oceaan waar je comfortabel plaats kunt nemen terwijl een persoonlijke butler jouw favoriete drankje mixt.