Nieuws

Sandals Royal Barbados heropent met 66 nieuwe suites

Het South Seas Village van Sandals Royal Barbados is op 1 juli 2021 geopend met 66 nieuwe suites, wat het totale aantal kamers op 338 brengt.

De suites omvatten vier nieuwe kamercategorieën; drie nieuwe Butler Level suites en een nieuwe Club Level suite, daarnaast twee gloednieuwe wellness-geïnspireerde eetgelegenheden en twee nieuwe ontspannende zwembaden.

KLM liet eind mei weten met ingang van het winterschema (31 oktober 2021 tot en met 26 maart 2022) Barbados toe te voegen aan haar intercontinentale netwerk. De luchtvaartmaatschappij vliegt drie keer week per non-stop naar het eiland met een Airbus A330.

Het South Seas Village van Sandals Royal Barbados heeft vier nieuwe kamers gekregen, waaronder drie nieuwe Butler Level suites en één nieuwe Club Level suite. De nieuwe Butler suite categorieën zijn de South Seas Hideaway Crystal Lagoon Swim-up Oversized Butler Suite met Patio Tranquility Soaking Tub; de South Seas Hideaway Crystal Lagoon Oversized Butler Suite met Balkon Tranquility Soaking Tub en de South Seas Hideaway Crystal Lagoon Swim-up Butler Suite met Patio Tranquility Soaking Tub; in aanvulling op de nieuwe Club Level categorie, de South Seas Hideaway Crystal Lagoon Club Level Suite met Balkon Tranquility Soaking Tub.

“Sandals Royal Barbados is het ultieme verwenresort voor koppels die op zoek zijn naar top-of-the-line luxe. We hebben meer suites, restaurants en zwembaden toegevoegd om onze mogelijkheden te vergroten en de toch al ongelooflijke gastervaring nog verder te verbeteren,” aldus Adam Stewart (Executive Chairman van Sandals Resorts International).

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Paniek om reisadviezen en vakantie niet nodig

Volgende bericht

Corendon Mangrove Beach Resort start en finish KLM Curaçao Marathon

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.