CoronavirusNieuws

SGR en Staat door D-rt en DTRU voor rechter gesleept om Voucherfonds

D-rt en DTRU vinden dat zij achtergesteld worden bij de toekenning van overheidssteun via het Voucherfonds en willen hun gelijk halen door naar de rechter te stappen. Dinsdagochtend dient de zaak in de rechtbank van Rotterdam.

Het geschil is vrijdag jl. via een brief kenbaar gemaakt bij het ministerie van Economische Zaken. D-rt topman Jan Henne De Dijn heeft aan het Financieel Dagblad laten weten van mening te zijn dat zijn bedrijf miljoenen te weinig herfinanciering krijgt met liquiditeitsproblemen tot gevolg. ‘Als er niets gebeurt, dan krijg je een kettingreactie die de hele branche raakt. We moeten dit oplossen.’ Er wordt nog op goedkeuring van het Voucherfonds gewacht vanuit Brussel.

Lees de reactie van Erik Jan Reuver (directeur SGR) bij TravMagazine.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Anale uitstrijktest en ontlastingstest opgenomen in reisadvies China

Volgende bericht

SGR: Reisvoucher? Maak je niet ongerust, garantie blijft!

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.