Nieuws

Steden stuntverkoop Oad

Op 12, 13 en 14 oktober houdt Oad Reizen een exclusieve 3-daagse steden stuntverkoop in samenwerking met airberlin. Verschillende populaire wereldsteden worden voor een prikkie verkocht met vanafprijzen vanaf € 139 inclusief vlucht en hotel op basis van logies/ontbijt.

‘De spotgoedkope stedentrips zijn een prima middel voor reisagenten om een extra contactmoment te hebben met hun klanten’, aldus Marieke Jansen Sales Manager van Oad Reizen. Met de aanbiedingen die door de afdeling Taskforce van Oad Reizen worden geïnitieerd, weet de touroperator maximaal in te spelen op de actualiteit en kansen in de markt.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

1 Comment

  1. 12 oktober 2010 at 16:36

    Op zich een begrijpelijke actie, maar jammer dat de nadruk weer op prijs ligt en niet op de kennis, ervaring en service van het reisbureau…..

Vorige bericht

Dewi ‘‘So Vegas’’ in nieuwe videoclip

Volgende bericht

Schiphol samenwerking met luchthaven Göteborg

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."