Nieuws

Style in Travel neemt GoAmerika over

Style in Travel, de landenspecialist uit Heerhugowaard heeft gisteren overeenstemming bereikt over het voortzetten van Amerika- en Canada-specialist GoAmerika. Het moederbedrijf van GoAmerika, Sembono Travel BV, moest 27 augustus dit jaar financieel onvermogen bij SGR melden.

Otto-Mark Schaap (eigenaar van Style in Travel) geeft aan dat GoAmerika een mooie aanvulling op het bestaande product is. “GoAmerika is één van de belangrijke en kwalitatief hoog aangeschreven Noord-Amerika specialisten en past precies in onze portfolio. Schaap heeft de afgelopen jaren vol ingezet op landenspecialisatie en biedt onder Style in Travel diverse landenlabels. “GoAmerika is een sterk USA merk op de Nederlandse markt en past één op één in ons concept. DreamTravels, ons reeds bestaande verre reizen label met bestemmingen als USA/Canada, Australië/Nieuw Zeeland en Cuba zal daarnaast zelfstandig blijven voortbestaan.” Girassol Vakanties, Intermezzo, Fundadore Travels en Mundicolor zijn ook merken in de retail maar de laatste jaren vooral in de directe markt. “Het concept is goed uitgedacht. Ons fly-drive aanbod is het meest uitgebreide op de Nederlandse markt. Er is steeds meer behoefte aan maatwerk. Wij bieden dagelijks vertrek, flexibele reisroutes, persoonlijk advies en verrassende accommodaties. Dit is ook het concept van GoAmerika en dat blijven we volgen.”

De verwachting is dat GoAmerika door deze integratie verder zal groeien. “We kunnen een groot synergie voordeel halen, dat is goed” vervolgt Schaap. De leiding van het team komt in handen van product manager Birgitte Bosma. Bosma is een doorgewinterde kenner van het verre reizen product en reeds verantwoordelijk voor DreamTravels. GoMotorbiking wordt ook voortgezet. Individuele motorreizen vooral naar USA en Canada nemen enorm in belangstelling toe. Ook weer een niche die uitstekend bij de Noord-Hollandse reisorganisatie past.

 

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Schrijf je in voor de nieuwe Thomas Cook webinar

Volgende bericht

IT’S MORE FUN IN THE PHILIPPINES!

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."