Thomas Cook Nederland kijkt terug op een geslaagde Zomerborrel waar in totaal zo’n 180 reisagenten waren. Carola Hoekstra: “Met deze avond willen we onze producten en die van onze partners promoten, ons gezicht laten zien en horen wat er speelt op de reisbureaus”, dat laat Carola Hoekstra (Managing Director Thomas Cook Nederland) weten aan TravelPro.

Bekijk hieronder het interview met Carola Hoekstra, Kim Slingerland en Michelle van der Lee. Foto’s van de avond staan op de Facebook-pagina van TravelPro. Tekst loopt verder onder de video.

De avond werd gehouden in Oscars te Scheveningen in het bijzijn van meerdere partners, waaronder Iberostar, Small Planet, Paloma en Thomas Cook Hotels & Resorts. De Zomerborrel met als dresscode ‘A touch of Africa’, waarmee de touroperator haar nieuwe bestemmingen Boa Vista (Kaapverdië) en Senegal in het zonnetje zet, begon met een barbecue en reismarkt. De presentatie van Thomas Cook en Iberostar zal om 20.15 uur plaatsvinden.

Gasten ontvingen bij aankomst een vragenformulier met een vraag per partner. Gedurende de avond was het de bedoeling om bij de partners de juiste antwoorden te verzamelen. Onder diegenen die de meeste juiste antwoorden weten in te vullen, wordt een spectaculaire hoofdprijs. Bekijk hier de livestream teug van de prijsuitreiking.