FilmarchiefNieuws

Foto’s en video Thomas Cook Zomerborrel

Thomas Cook Nederland kijkt terug op een geslaagde Zomerborrel waar in totaal zo’n 180 reisagenten waren. Carola Hoekstra: “Met deze avond willen we onze producten en die van onze partners promoten, ons gezicht laten zien en horen wat er speelt op de reisbureaus”, dat laat Carola Hoekstra (Managing Director Thomas Cook Nederland) weten aan TravelPro.

Bekijk hieronder het interview met Carola Hoekstra, Kim Slingerland en Michelle van der Lee. Foto’s van de avond staan op de Facebook-pagina van TravelPro. Tekst loopt verder onder de video.

De avond werd gehouden in Oscars te Scheveningen in het bijzijn van meerdere partners, waaronder Iberostar, Small Planet, Paloma en Thomas Cook Hotels & Resorts. De Zomerborrel met als dresscode ‘A touch of Africa’, waarmee de touroperator haar nieuwe bestemmingen Boa Vista (Kaapverdië) en Senegal in het zonnetje zet, begon met een barbecue en reismarkt. De presentatie van Thomas Cook en Iberostar zal om 20.15 uur plaatsvinden.

Gasten ontvingen bij aankomst een vragenformulier met een vraag per partner. Gedurende de avond was het de bedoeling om bij de partners de juiste antwoorden te verzamelen. Onder diegenen die de meeste juiste antwoorden weten in te vullen, wordt een spectaculaire hoofdprijs. Bekijk hier de livestream teug van de prijsuitreiking.

 

© 2017, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Jasje dasje

Volgende bericht

TUI breidt aanbod Seychellen uit

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.