Nieuws

TUI komend voorjaar weer naar Tunesië

TUI Nederland zal met ingang van komend voorjaar weer reizen naar Tunesië gaan aanbieden. Het Ministerie van Buitenlandse zaken heeft het reisadvies naar Tunesië aangepast. Vakantiereizen zijn weer mogelijk met uitzondering van enkele grensstreken.

Vanuit andere landen binnen het TUI concern, zoals België en Duitsland, werd Tunesië al sinds deze zomer weer aangeboden. De hotels waar mee samengewerkt wordt hebben veiligheidsmaatregelen genomen om risico’s te verminderen, alsook de lokale overheden. Het reisconcern heeft zelf een veiligheidscheck uitgevoerd op de maatregelen die de hoteliers getroffen hebben. De Tunesische hoteliers, de lokale overheden en de lokale middenstand is er veel aan gelegen om de toeristen weer het vakantiegevoel terug te geven. Ze ontvangen de Nederlandse gasten weer met open armen, als laatste land binnen Europa.

Arjan Kers, General Manager TUI Nederland: “Nu het Ministerie van Buitenlandse zaken het reisadvies heeft aangepast, kan er geen onduidelijkheid meer over bestaan dat Tunesië een toegankelijk vakantieland is. Wij stellen ons aanbod zorgvuldig samen en zullen vanaf komend voorjaar weer Tunesië aanbieden. Bij een grote vraag, zullen we mogelijk komende herfstvakantie al weer reizen aanbieden; de prijs-kwaliteit verhouding van vakanties naar Tunesië zijn altijd zeer interessant gebleken voor de Nederlandse reizigers.”

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

  1. Loubna koppenol
    3 augustus 2017 at 07:43

    Zijn er net van terug vorige week hadden allang weer gekunt, dus begin liever gisteren dan vandaag weer met het aanbieden was een fantastische vakantie❤

Vorige bericht

Recordaantal reizigers vandaag via Schiphol

Volgende bericht

Vol! Kom ook naar de Dinner Workshop Ras al-Khaimah

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.