Nieuws

TUI-studiereizen najaar 2018 online

Deel dit artikel

Er kan weer ingeschreven worden op de studiereizen van TUI Nederland, zo heeft de touroperator laten weten aan TravelPro. Onder het aanbod studiereizen naar Zakynthos, Egypte, TUI Campus@Sarigerme, een stedentrip Valencia, Kenia en Dubai & Bali.

Beleef de Griekse gastvrijheid op het hippe Zakynthos of zoek de Farao in jezelf en reis mee naar het bijzondere Egypte. Proef Paella zoals je nog nooit hebt geproefd in de sfeervolle stad waar deze lekkernij is ontdekt: Valencia! Ga op safari en ontdek the big five in het indrukwekkende Kenia en verwerk de vele indrukken op het witte strand van Diani Beach. En dan nog zo’n pareltje: Bali gecombineerd met een korte stopover op Dubai!

Wil je iets anders dit najaar? Kies dan voor de TUI Campus@Sarigerme waar de drie van onze belangrijkste concepten in de schijnwerpers staan: ROBINSON Club, MAGIC LIFE en TUI BLUE. Buitengewoon leerzaam en nog leuk ook! Kies jouw ideale studiereis en reis jouw Smile achterna! Op TUI Online vind je een overzicht van de najaars studiereizen en de voorwaarden voor inschrijving. Inschrijven is mogelijk t/m 23 juli, dit geldt voor alle studiereizen.

Hierbij een overzicht van de geplande studiereizen:
17 t/m 21 september – Zakynthos
6 t/m 11 oktober – Egypte
7 t/m 12 oktober – TUI Campus@Sarigerme
28 t/m 31 oktober – Stedentrip Valencia
6 t/m 14 november – Kenia
19 t/m 27 november – Dubai & Bali (deze datum is nog onder voorbehoud!)


Deel dit artikel

1 Comment

  1. Katleen de kesel
    3 juli 2018 at 23:16

    Voor mij graat de Kenia reis aub

Vorige bericht

Thomas Boardley Secretaris-Generaal CLIA Europa

Volgende bericht

Minister en luchtvaartsector gaan voor veiliger Schiphol

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.