NieuwsThomas Cook

(Update) Informatie over Thomas Cook Nederland verschoven

In een eerder bericht liet Thomas Cook Nederland weten om 11.00 uur weer informatie over gevolgen voor Nederland te geven, dit tijdstip is verschoven naar 13.00 uur.

De Nederlandse tak van Thomas Cook heeft nog geen faillissement aangevraagd, dat heeft woordvoerster Hanita van der Meer laten weten. “Er is nog geen faillissement aangevraagd voor Thomas Cook Nederland. Wij vallen nu niet meer onder de Thomas Cook Group, maar onder het continentale deel. Dat zijn alle landen op het vasteland van Europa. Er wordt vandaag gestart om te kijken naar de mogelijkheid om als Thomas Cook continental door te gaan en daar moet uitsluitsel over komen.” Naar verwachting komt hierover vanmiddag meer informatie naar buiten.

“Het kan nog alle kanten op. Mensen kunnen bij ons op vakantie onder de merken Neckermann en Thomas Cook. Beiden zijn evenveel geraakt, maar op het moment dus niet tot er ander bericht komt. Ik snap dat dat mensen heel erg verward en heel erg verontrust. Op dit moment worden de medewerkers op het kantoor in Hoofddorp geïnformeerd, want het is überhaupt natuurlijk een hele grote klap dat de Thomas Cook Group is omgevallen. Daarna worden de lijnen opengegooid voor reizigers die vragen hebben en dat zullen er heel wat zijn en ik kan nog niet gaan speculeren wanneer we uitkomst hebben over of er wel of geen faillissement aangevraagd gaat worden voor Thomas Cook Nederland.”

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Video - live updates Thomas Cook Nederland

Volgende bericht

Regering wilde Cook niet redden om 'moreel risico'

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."