Nieuws

VisitDenmark lanceert prijsvraag ‘Kopenhagen in Kerstsfeer’

Deel dit artikel

VisitDenmark heeft samen met Scandinavian Airlines een prijsvraag uitgeschreven ter promotie van de Deense hoofdstad Kopenhagen. De deelnemers van de prijsvraag maken kans op een weekendtrip naar de kerststad Kopenhagen voor twee personen, inclusief een echte Deense kerstboom voor thuis.

Elke jaar wordt Kopenhagen omgetoverd tot een sfeervolle kerststad, de straten zijn versierd met dennentakken, typische Deense harten en talloze lichtjes. Wanneer je een bezoek brengt aan Kopenhagen in de kerstperiode vergeet dan niet de sfeervolle kerstmarkt in het park Tivoli. Op deze kerstmarkt zijn tal van kraampjes te vinden met kerstdecoraties, cadeaus en Deense lekkernijen.

Prijsvraag
De deelnemers aan de prijsvraag moeten het juiste antwoord geven op twee vragen. De winnaars vliegen op tien december aanstaande met Scandinavian Airlines naar Kopenhagen en verblijven twee nachten in het Tivoli Hotel. In het hotel liggen twee Copenhagen Cards klaar voor gratis toegang tot het openbaar vervoer en tal van musea en attracties in en rond Kopenhagen. Tijdens deze trip gaan de prijswinnaars met een huurauto van Europcar bij een Deense boerderij een kerstboom voor thuis halen. Je kunt de twee vragen beantwoorden tot 28 november 2010, de winnaars krijgen voor 1 december bericht. Voor meer informatie over de prijsvraag, deelname en voorwaarden kijk je op www.visitdenmark.nl/kerst.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Susanne nieuw bij Thomas Cook Sales

Volgende bericht

Laagste prijsgarantie de Jong Intra Vakanties verlengt tot 1 december

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."