Nieuws

Win kaarten voor de ‘Kick-off week van RTL 5 Wintersport’ in Val Thorens

Holidaycars.com verloot 2×2 tickets onder reisagenten voor de ‘Kick-off week van RTL 5 Wintersport’ in Val Thorens van zaterdag 27 november tot en met vrijdag 3 december. Een beperkt aantal personen maakt kans op deze ‘coole’ reis.

Om kans te maken op deze fantastische reis ga je naar het partnerprogramma van holidaycars.com en geef je antwoord op de volgende vraag: ‘Welke luchthaven ligt vlak bij Val Thorens en wat kost de kleinste autotype in de week van 27 november tot 3 december’. Deelname aan het spel RTL 5 Wintersport / Kick-off van het Wintersportseizoen is mogelijk vanaf maandag 11 oktober tot en met 25 oktober 2010. Meer informatie over de actie lees je in TravelPro 33 die vandaag uitkomt.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Corendon Airlines vraagt Nederlandse vergunning aan

Volgende bericht

8 oktober - Fred & Ria

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.