Nieuws

Zoover start met verkoop pakketreizen

Deel dit artikel

Zoover is van start gegaan met de verkoop van pakketreizen naar Griekenland, Kaapverdië, Mallorca, de Canarische Eilanden en de ABC-eilanden. “We merkten dat bezoekers naast het speuren naar informatie én het opdoen van inspiratie ook steeds vaker daadwerkelijk een vakantie wilden boeken. Om die reden bouwt Zoover haar activiteiten uit om vakantiegangers nog beter van dienst te kunnen zijn.”

Marcel Veenhuizen, Head of Commerce bij Zoover, legt uit wat de meerwaarde hiervan is voor de vakantieganger: “Pakketreizen vergelijken is door alle combinaties van vluchten en transfers vrij complex geworden. De een wil misschien prettige vliegtijden, terwijl de ander voor de meest voordelige optie wil gaan. Wij maken dit eenvoudiger door alle relevante informatie overzichtelijk en op één platform aan te bieden.”

De uitrol gaat gefaseerd van start en begint met populaire accommodaties in Griekenland, Kaapverdië, Mallorca, de Canarische Eilanden en de ABC-eilanden. Komende maanden wordt het aanbod van andere touroperators toegevoegd en in de zomer van 2020 zullen alle populaire bestemmingen als pakketreis bij Zoover worden aangeboden. “We zijn een van de grootste reissites van Nederland en onze onafhankelijke reviews zijn onze kracht. Dat blijft ook zo. Met deze stap spelen we in op de wens van de consument om ook prijzen te kunnen vergelijken en direct te kunnen boeken. Doordat we een écht beeld geven van accommodaties en bestemmingen, hebben vakantiegangers zekerheid en weten ze waar ze terecht komen.”

Author


Deel dit artikel

1 Comment

  1. 9 januari 2020 at 15:57

    Goed idee. Leuk voor die touroperators die adverteren op zoover. Gaat je leverancier je beconcurreren. Ik zou wel weten wat ik mijn budgetten zou doen.

Vorige bericht

Buitenlandse Zaken past reisadvies Iran aan naar oranje

Volgende bericht

TUI verdubbelt alle TUI Care Foundation donaties

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."