CoronavirusNieuws

Jubelend Oad: “Wij mogen ook weer reizen uitvoeren”

Gisteravond is tijdens de persconferentie door de minister-president, Mark Rutte, bekendgemaakt dat het reizen per touringcar weer is toegestaan met normale bezetting. Arjan Koster (Oad directeur): “Wij zijn enorm blij dat we het uitvoeren van reizen weer kunnen oppakken.”

“Uiteraard gaan we alleen op reis wanneer wij de reis kunnen bieden waarvoor is geboekt, maar vooralsnog wel in het ‘nieuwe normaal’. We zullen ons allemaal moeten houden aan de Nederlandse en buitenlandse regels. Dit is in het belang van de veiligheid van onze gasten.”

Deze week werd ook bekend dat Disneyland Paris haar deuren weer opent vanaf 15 juli. “In de dagen na die bekendmaking zagen we direct een forse toename in het aantal boekingen voor Disneyland Parijs. We hopen nu ook voor onze busreizen snel de eerste klanten te mogen ontvangen en ze te kunnen laten genieten van een onbezorgde vakantie.”

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Qatar Airways lanceert nieuw B2B-platform

Volgende bericht

Doe mee aan de Aruba Battle online scavenger hunt en win!

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."