CoronavirusNieuws

SNP Reizen stelt reizen ook uit

Deel dit artikel

Op dit moment nemen veel landen ingrijpende maatregelen tegen het coronavirus. SNP is nu hard aan het werk om in kaart te brengen wat de consequenties zijn en nemen zo snel mogelijk contact op met de reizigers die dit betreft. Dat schrijft de reisorganisatie op haar site.

Vertrekt u in april of mei?
“We hebben nu al onze reizigers benaderd die voor 1 juni 2020 vertrekken, met het dringende advies hun reis uit te stellen naar een latere datum of, als omboeken niet lukt, een ANVR/SGR Corona-voucher aan te bieden die binnen een jaar na uitgifte als (aan)betaling gebruikt kan worden voor een nieuwe boeking bij SNP.”

 

Vertrekt u na 1 juni 2020?
“Heeft u een reis bij SNP geboekt en vertrekt u na 1 juni 2020? Zolang er geen negatief reisadvies geldt voor de vakantiebestemming en wij de reis kunnen uitvoeren gaat de reis gewoon door. Wij volgen hierbij het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en het advies van onze lokale vertegenwoordigers. In het geval van een negatief reisadvies hanteren wij het principe ‘wait and see’. Is er binnen twee weken voor vertrek nog steeds sprake van een negatief reisadvies, dan bieden we u de gelegenheid om de reis om te boeken of kosteloos te annuleren. Wilt u uw reis met vertrek na 1 mei nu al annuleren of omboeken? Dat kan altijd, maar dan zijn we genoodzaakt de SNP annuleringsvoorwaarden aan te houden. Mocht de situatie voor reizen die na 1 juni vertrekken veranderen, dan nemen wij uiteraard contact met u op.”

Author


Deel dit artikel

1 Comment

  1. […] SNP Reizen stelt reizen ook uit […]

Vorige bericht

Spanje sluit hotels en campings om coronavirus

Volgende bericht

Garuda Indonesia houdt haar routes naar Nederland en Australië aan

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."