Nieuws

TAT’s Travel Podcast – Faillissement D-rt en Jeanine Janssen (Omroep Max) te gast

In de TAT’s Travel Podcast van deze week hebben Tom van Apeldoorn (uitgever TravelPro en TravMagazine) de hoofdredacteuren Theo de Reus (TravMagazine) en Arjen Lutgendorff (TravelPro) het over het faillissement van D-rt en Jeanine Janssen (Omroep Max ombudsman) is te gast.  Janssen: ‘Dit gaat één van de moeilijkste faillissementen worden voor SGR’ en ‘Voor de gemiddelde consument is het allemaal onduidelijk’.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

2 Reacties

  1. […] in een ander bedrijf is ondergebracht. ‘Daar zal de curator ook wat van gaan vinden.’ Beluister hier de podcast, met het fragment na circa 3 […]

  2. […] TAT’s Travel Podcast – Faillissement D-rt en Jeanine Janssen (Omroep Max) te gast […]

Vorige bericht

Een derde van de banen in de reissector verdwenen

Volgende bericht

Medewerkers Transavia ondersteunen GGD bij vaccineren

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.