CoronavirusNieuws

TUI-reisbureau sluit tijdelijk de deur, dienstverlening gaat wel door

In navolging van de aangekondigde overheidsmaatregelen, nemen ook de TUI-reisbureaus maatregelen om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan. Voor de 140 reisbureaus van de organisatie betekent dit dat zij vanaf dinsdag 17 maart tijdelijk hun deuren sluiten. Ze blijven wel gewoon bereikbaar via telefoon of email, zodat de dienstverlening aan klanten door blijft gaan. Vooralsnog is de sluiting tot en met 31 maart.

Nico van der Veer, directeur Reisbureaus TUI Nederland: “Deze maatregel stelt ons in de gelegenheid klanten persoonlijk te woord te blijven staan en tegelijkertijd de geldende gezondheidsadviezen op te volgen. We realiseren ons dat dit besluit impact heeft op onze klanten maar zeker ook op onze medewerkers in de reisbureaus. Maar de gezondheid en veiligheid van klanten én medewerkers staat centraal. Vandaar dat we dit besluit hebben genomen. Maar we blijven gewoon bereikbaar. Zeker in deze tijden moeten klanten bij hun reisbureau terecht kunnen met vragen over hun vakantie. Vanaf morgen staan al onze reisbureau collega’s dan ook klaar om iedereen telefonisch of per email te helpen.”

Bereikbaarheid
De reisbureaus zijn telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur van maandag tot en met zaterdag, op hun eigen telefoonnummer. Klanten kunnen TUI via diverse kanalen bereiken, ook via het customer services center op telefoonnummer 088-0885885 of online via de chat-functie op de website of social media. Veel informatie is ook te vinden op de speciale informatiepagina: https://www.tui.nl/coronavirus-faq/.

Vitamines en geneesmiddelen koop je eenvoudig online bij de grootste 24-uurs drogist van Nederland: www.deonlinedrogist.nl

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Update: Vakanties.nl stopt eigen reizen tot en met 30 april

Volgende bericht

"We hebben een verantwoordelijkheid voor Nederland om Schiphol draaiende te houden"

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."