CoronavirusNieuws

Walt Disney World gaat in juli gefaseerd weer open

Deel dit artikel

Walt Disney World zal vanaf juli weer gefaseerd haar deuren openen voor bezoekers. Daarbij zullen Magic Kingdom en Animal Kingdom op 11 juli worden geopend. Epcot en Hollywood Studios volgen op 15 juli.

Gasten zijn verplicht om een masker te dragen en hun temperatuur te laten controleren voordat ze worden toegelaten tot de Disney-parken. Daarnaast zullen er meerdere maatregelen genomen worden door het hele park zodat bezoekers voldoende afstand van elkaar kunnen bewaren. De capaciteit van het park zal ook beperkt zijn en niet alle attracties zullen meteen weer worden geopend.

Disney World en Disneyland in Anaheim zijn sinds medio maart gesloten vanwege de pandemie. Vorige week is een klein deel van het Florida resort, met name de winkel- en eetgelegenheden in Disney Springs, geopend met strenge nieuwe maatregelen. Disneyland Paris is op dit moment nog gesloten. Shanghai Disneyland is eerder deze maand weer opengegaan.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Minister Blok: "Reisadvies is een ingewikkeld probleem"

Volgende bericht

Rutte: "Vakanties naar het buitenland alleen in landen met vergelijkbare risico's als in Nederland"

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.