CoronavirusNieuws

Westerdam (HAL) mag aanmeren in Cambodja

Deel dit artikel

Goed nieuws voor de passagiers aan boord van de Westerdam (HAL), want het schip mag aanmeren in de Combadjaanse havenstad Sihanoukville. Onder de bijna 1.500 passagiers zitten 91 Nederlanders.

Eerder zou het schip nar Bangkok varen, maar daar mocht het uiteindelijk niet aanmeren in verband met het coronavirus. De autoriteiten daar wilden het risico niet aan. Eerder was het schip ook niet welkom in de Filipijnen, Taiwan en Japan.

Holland America Line heeft al eerder laten weten een vlucht te regelen voor alle passagiers naar Phnom Penh waarvandaan de passagiers verder naar huis kunnen reizen. Alle reizigers aan boord van het schip zijn tweemaal gecontroleerd op het virus. De passagiers krijgen allemaal het geld dat zij hebben betaald voor hun cruise terug, evenals tegoed voor een volgende cruise met Holland America Line.


Deel dit artikel
Vorige bericht

SGR over Cook-faillissement: ruim 15.000 claims afgehandeld

Volgende bericht

Nederlanders steeds vaker op reis naar Costa Rica

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.