Nieuws

Marieke Jansen naar TUI

Per 20 augustus aanstaande voegt Dimitri Joannides, Manager Sales TUI Nederland, een bekend gezicht toe aan zijn sales team: Marieke Jansen.

Zij is jarenlang het gezicht van Oad voor de reisagenten geweest en heeft vervolgens gewerkt als retail manager bij VakantieXperts. Na een korte periode bij Teldar Travel, gaat zij nu aan de slag als accountmanager bij TUI Nederland. Jansen: “Touroperating is toch waar mijn hart ligt en ik heb er veel zin in om mijn jarenlange ervaring in de branche nu in te zetten bij en voor TUI. Ik kijk uit naar de hernieuwde contacten met de reisagenten.”

Joannides voegt daar aan toe: “Ik ben blij met de ervaring en kennis die Marieke meeneemt. De Courtesy Club reis eind augustus op de Mein Schiff 4 is een prachtige gelegenheid voor de hernieuwde kennismaking met onze reisagenten.”

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

  1. heere leo
    13 juli 2018 at 14:26

    Marieke wij wensen veel plezier met de NIEUWE baan. Misschien leuk, als
    je tijd hebt even in Holten naar OAD-Museum te gaan( voor 90 Jaar Foto”s
    enz.) Succes Gr. Teun Leo Jan tot op een Dinsdagmiddag

Vorige bericht

EasyJet stimuleert lezen op grote hoogte

Volgende bericht

Van Verre zoekt Supervisor (32-39 uur)

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."